Betalningsalternativ

Visar alla 28 resultat


Brevlåda stickers

Brevlåda stickers med text och figurer

Skulle du kunna tänka dig en unik och annorlunda brevlåda, som skulle få folk att le?
Med dessa brevlåda stickers personifierar man sin brevlåda genom att t.ex. välja figurer åt familjemedlemmarna samt husdjuren som passar bäst till varje enskild person. Vi har bl.a. en traditionell familje stickers, men erbjuder även Superhjälte, pirater, halloween samt många andra roliga figurer.

Du kan även välja något enklare design med endast text eller husnummer. Genom att välja en brevlåda stickers kan du se till att brevbäraren alltid kan se, vem som bor på adressen. Det har blivit ett krav i Sverige.

Våra brevlåda stickers är lätta att fästa på brevlådan, men trots det medföljer en gratis vägledning till hur den påföres helt korrekt.

Även om ni är en familj med olika efternamn, är detta inget problem. Du designar själv din egen brevlåda stickers och sätter samman skylten med olika grafiska detaljer, namn, figurer och husnummer.

Du kan alltid kontakta oss om du har speciella önskemål på din namnskylt. Vi strävar alltid efter att hjälpa våra kunder med deras önskemål och behov på bästa sätt.

På Smartstickers arbetar vi med hög kvalitet, och du kommer därför inte att ångra din beställning av brevlåda stickers hos oss.